Perinteisen kiinalaisen lääketieteen kokonaisvaltaisia akupunktiohoitoja

Kurssit perheille ja ammattilaisille

Viisas syntymä luennot perheille

Synnytyksen kulku ja hormonit - synnytyksen vaiheet pintaa syvemmältä 

Luennolla käydään läpi normaalin synnytyksen kulku vaiheittain teoriassa ja äidin tuntemuksiin paneutuen. Mitkä merkit kertovat synnytyksen kulusta ja kuinka pärjätä tuntemusten voimistuessa. Mitkä hormoonit vaikuttavat synnytykseen ja kuinka tukea synnytyksen kulkua edistävää hormoonitoimintaa? Toiminnallisessa osuudessa tukihenkilö oppii tapoja auttaa synnytyksen käynnistymistä ja kulkua. Puhutaan ensihetkistä vauvan syntymän jälkeen ja imetyksen alkupäivistä. 

Luento on suunnattu raskaana oleville ja heidän puolisoilleen! 

Luento toteutetaan maksa mitä voit periaatteella. 

Ilmoittautuminen nettiajanvarauksen kautta. Mikäli tulet puolisosi kanssa, varaathan paikan teille molemmille erikseen.

26.2.2017 klo 15.00-17.30

Luonnollinen kivunlievitys - Luonnolliset kivunlievitysmenetelmät synnytyksen tukena

Luonnolliset kivunlievitysmenetelmät luennolla saat konkreettiset taidot ja valjastat kykysi selvitä synnytyksen alkuvaiheista halutessasi aina viimeisiin ponnistuksiin saakka. 

Pääset testaamaan monia tehokkaita keinoja tukea ja helpottaa oloasi. Akupainanta, rebozo, hieronta, mielikuvat ja voimalauseet, henkiset voimavarat ja asennot sekä äänenkäyttö ja hengityksen hyödyntäminen tulevat tutuiksi illan aikana. Jos aikaa jää jutellaan hetki aromaterapiasta ja homeopatiasta osallistujien mielenkiinnon mukaan. 

Illan kulku on suunniteltu sopivaksi kaikille synnyttäjille synnytystoiveisiin katsomatta. Jokainen synnyttäjä hyötyy mahdollisimman monipuolisesta työkalupakista, josta saa keinoja pärjätä ja selvitä synnytyksestä. 

Luento on suunnattu raskaana oleville ja heidän puolisoilleen/tukihenkilöilleen. 

Luento toteutetaan maksa mitä voit periaatteella.

Ilmoittautuminen nettiajanvarauksen kautta. Mikäli tulet puolisosi kanssa, varaathan paikan teille molemmille erikeen. 

5.3.2017 klo 15.00-17.30

Akupainantakurssit perheille ja ammattilaisille

Akupainanta synnytyksessä 3h - kurssi perheille

Perheille suunnattu koulutus, jonka aikana opit hyödyllisiä akupainantatekniikoita synnytyksen käynnistelyyn ja synnytykseen. Synnyttäjille ja tukihenkilöille suunnattu koulutus antaa perheelle taidon käyttää akupainantaa tehokkaasti hyväkseen synnytyksen edetessä. Kurssilla käydään läpi useita akupainantatekniikoita ja pisteitä, joilla voi helpottaa synnytyksen aikaisia kiputuntemuksia ja edistää synnytyksen etenemistä. Opetellaan hyvät asennot, joissa tekniikoiden käyttö on parasta eri synnytyksen vaiheissa pitkästä synnytyksen alkuvaiheesta aina ponnistusvaiheen loppuun saakka. 

Kurssin hinta on 70 euroa, joka sisältää äidin ja tukihenkilön osallistumisen ja kurssimateriaalin. 

Ilmoittautuminen nettiajanvarauksen kautta. 

11.3 klo 15.00-18.00 

Akupainanta raskausaikana ja synnytyksessä - koulutus ammattilaisille

Doulille ja kätilöille suunnattu koulutus, jonka aikana opit hyödyllisiä akupainantatekniikoita raskausaikaan, synnytyksen käynnistelyyn ja synnytykseen. Koulutuksen rakenne on suunniteltu siten, että illan jälkeen osaat käyttää akupainantaa turvallisesti ja tehokkaasti asiakkaan raskausajan vaivoihin, synnytyksen käynnistelyyn ja synnytyskivun helpottamiseen.

Koulutuksen hinta 80 euroa, sisältää kattavan kurssimateriaalin.

Seuraava toteutus Porissa 12.3.

Akupainannan jatkokurssi - koulutus ammattilaisille 

Akupainannan jatkokurssilla opit lisää akupainannan mahdollisuuksista raskausaikana, synnytyksessä ja imetyksen tukena. Käytämme guashaa ja omia käsiä kun syvennämme tietoa kiinalaisen lääketieteen mahdollisuuksista raskaudessa, synnytyksessä ja vauvavuosien aikana. 

Ilmoittautuminen verkkokaupassa. Koulutuksen hinta 80 euroa, sisältää kattavan kurssimateriaalin. 

Vauvahierontakurssit

Vauvahierontakurssi 1-6kk ikäisen vauvan vanhemmille

Vauvahieronta kurssille voit tulla yhdessä puolisosi kanssa oppimaan vauvahieronnan salat. Vauvahieronnalla voit helpottaa vauvan oloa kun vauva on itkuinen tai kaipaa kovasti läheisyyttä. Ihokontaktin hyödyt vauvan kehityksessä ovat moninaiset ja säännöllisellä hieronnalla tuot nuo hyödyt käyttöön uudestaan ja uudestaan.

Kurssilla käydään läpi vauvahieronnan perusteet, hieman akupainantaa lapsiarkeen ja saat myös vinkkejä imetykseen.

Ilmoittautuminen verkkokaupassa. Yksi ilmoittautuminen sisältää kaksi aikuista ja vauvan. Kurssin hinta 70 euroa sisältää opastuksen ja kattavat kotihoito-ohjeet. 

5.3.2017 klo 12.00-14.00

Pori 12.3. 

Vauvahierontakurssi 1-6kk ikäisen vauvan äideille

Kurssin sisältö vastaa molemmille vanhemmille suunnatun kurssin sisältöä. Tämä kurssi tapaa kolme kertaa ja kurssilaisten vertaistuki äitiyden alkumetreillä on kurssin parasta antia. Kurssillä käydään osallistujien oman halun mukaan läpi synnytyskokemuksia, äitiyden ensimetrien haasteita vauvahieronnan opettelun lomassa. Voit saada yksilöllistä ohjausta hierontaan ja imetykseen, samalla muut kurssilaiset pääsevät kuulemaan vastauksia kysymyksiin, jotka ehkä mietityttävät heitäkin. 

Kurssi toteutetaan keväällä 2017, ajankohta selventyy lähempänä. Ennakkoilmoittautumiset verkkokaupassa.

  

Synnytysluennot

 

Vauvahierontakurssit

 

Akupainanta- ja guashakurssit

 

Raskaushierontakoulutus

 

Toteutus: VÄRIKÄS