Perinteisen kiinalaisen lääketieteen kokonaisvaltaisia akupunktiohoitoja

Blogi

Doulapalveluihin uusi paketti - Hetidoulaus!

Oletko miettinyt doulan palkkaamista synnytykseesi, mutta et haluaisi käyttää kovin paljoa aikaa raskausaikana doulaan tutustumiseen tai haluaisit doulan, mutta hinta tuntuu kovalta teidän budjettiin? Hetidoulaus on doulauksen kevyempi paketti, jossa saat doulan tuen synnytykseesi kevyemmällä hinnalla.
Lue lisää »

UUTUUS: Viisas syntymä luennot

Viisas syntymä luennot Maksa mitä voit periaatteella toteutetut luennot hoitolalla kahtena sunnuntaina klo 16-18. Nämä luennot on saaneet todella hyvää palautetta osallistujilta! Synnytykseen valmistautuminen tiedollisesti ja henkisesti on todella tärkeää, koska kukaan ei voi synnyttää äidin puolesta ja mitä paremmin tiedät synnytyksen luonnollisen kulun ja sen vaikutukset sinuun, sen helpompi sinun on synnytyksen aikana ymmärtää kehosi toimintaa. Kätilön on vaikea ellei mahdoton enää synnytyksen aikana kertoa mitä kehossasi tapahtuu ja kuinka voisit oloasi helpottaa, joten suosittelen kaikille tuleville äideille mahdollisimman monipuolista tiedollista, kehollista ja henkistä valmistautumista tulevaan synnytykseen ja äitiyteen. 
Lue lisää »

Raskausajan akupunktio; Symphysis pubis kipu

Puhun vastaanotollani usein kivusta ja raskaudesta. Kokemukseni mukaan lähes kaikki kipu on hoidettavissa ja mikään kipu ei kuulu normaaliin raskaudenkulkuun. Valitettavan usein kuulen äideille sanottaneen kivun häviävän synnytyksen myötä. Kipua voi ja kuuluu hoitaa jo raskausaikana! 
Lue lisää »

Doulan tuki raskausaikana

Tapaan työssäni päivittäin raskaana olevia äitejä, jotka kaipaavat tukea synnytykseen valmistautumisessa. Toisaalta moni ensisynnyttäjä ei tiedä miten synnytykseen voisi valmistautua ja jättää siksi aiheen vähälle tutustumiselle. Näistä ajatuksista kumpusi tarve tarjota doulan tuki myös silloin, kun ajatus doulasta synnytyksessä tuntuu vieraalta. 
Lue lisää »

Tens laite synnytyksen kivunlievittäjänä

Tens laite on osoittanut tehokkuutensa synnytyksen ei-lääkkeellisenä kivunlievittäjä. Tens laite lähettää kehoon mietoa sähköimpulssia, joka toimii kahdella eri tavalla synnyttäjän apuna. Tens laitteita saa vuokrattua yrittäjiltä, yhdistyksiltä ja useimmista sairaaloista löytyy omansa. Tens laitteen paras hyöty saavutetaan kun laite otetaan käyttöön mahdollisimman varhaisessa vaiheessa.
Lue lisää »

Muistithan tänäänkin hengittää?

Perjantaina 13.11. oli Doulakan doulien lisäkoulutusta Helsingissä joogastudio Manipuran tiloissa. Kokenut joogaohjaaja ja fysioterapeutti Malla Rautaparta johdatti meidät rentouttavan hengityksen pariin. Rehellisesti sanottuna en odottanut koulutukselta kovinkaan suuria, koska hengittäminen on jo niin kovin tuttua. Hengityksen anatomiaa ja fysiologiaa olen opiskellut yliopiston anatomian tunneilla ja hengityksen vaikutuksia on ihmetelty lähes jokaisessa doulakoulutuksessa jossa olen ollut. Hengitys ja rentous, onnistuneen synnytyksen peruspilarit. 
Lue lisää »

Kurkistus uuteen

Viikonlopun muutto on takana kiitos mieheni, appeni ja pojan kummisedän. Sunnuntaina siivosin vanhan huoneeni ja hoitolan yleiset tilat jäljiltäni. Lähtöä tehdässä Vauvantain Silja kyseli onko uudessa hoitolassa hyvä FengShui ja olin hämmentynyt. Tajusin, etten ollut miettinyt asiaa siltä kantilta ollenkaan. Minä, kiinalaisen lääketieteen ihminen, jätin FengShuit huomiotta :D
Lue lisää »

Viimeisimmät postaukset

<< 2017 >>
  • ei postauksia

Toteutus: VÄRIKÄS