Perinteisen kiinalaisen lääketieteen kokonaisvaltaisia akupunktiohoitoja

Doulapalvelu

Doula on synnytyksen tukihenkilö, joka tukee äitiä ja perhettä raskauden, synnytyksen ja vauvavuoden aikana. Doula auttaa perhettä etsimään tietoa synnytyksestä, tukee äitiä valinnoissaan, auttaa ja tukee puolisoa löytämään omat tapansa ja vahvuutensa äidin tukemisessa. On tärkeää, että valitset itsellesi sopivan doulan. 

Doula on mukana synnytyksessä tukemassa, joko yksin tai yhdessä puolison kanssa, tapaamisissa sovitulla tavalla. Ensimmäinen tapaaminen doulan kanssa on maksuton tunnin keskustelu. Tapaamisella tutustutaan ja keskustellaan synnytyksestä, toiveista ja ehkä peloistakin. Tapaamisen aikana saat jo halutessasi tietoa normaalin synnytyksen kulusta, sairaalan käytänteistä ja ensipäivistä vauvan kanssa. 

Doulana minulle on tärkeää, että saat tietoa, rohkeutta ja taitojakin omalle synnytysmatkallesi. Rohkaisen sinua löytämään oman tapasi synnyttää, autan puolisoasi tukemaan sinua koko synnytyksen ajan, tuen teitä molempia matkallanne vanhemmiksi.

Tutustu palvelun sisältöön tarkemmin blogissa

Doulapaketin voi maksaa sovitusti osissa. Viimeinen maksu erääntyy viikko ennen päivystysajan alkamista tai pienemmissä paketeissa heti sopimuksen synnyttyä. Doulapakettiin voi käyttää lahjakortteja.

 

Synnytysdoulaus - peruspaketti

Peruspakettiin kuuluu kaksi tapaamista perheen kotona ja yksi veloitukseton tutustumistapaaminen hoitolalla. Doula on tapaamisten lisäksi tavoitettavissa sähköpostitse tai puhelimitse koko raskauden ajan. Doula päivystää kaksi viikkoa ennen ja kaksi viikkoa jälkeen lasketun ajan, jolloin hän on puhelimitse tavoitettavissa ympäri vuorokauden synnytystä varten ja saapuu paikalle synnytyksen käynnistyttyä. Doula on läsnä synnytyksen alusta vauvan syntymään saakka niin pitkään kuin perhe haluaa. Peruspakettiin kuuluu kahden viikon puhelintuki synnytyksen jälkeen, jota perhe voi käyttää synnytykseen, imetykseen tai vauvan hoitamiseen liittyvissä kysymyksissä. Kuukauden kuluttua synnytyksestä doula tulee vielä kotikäynnille, jossa käydään läpi synnytyksen kulku ja vanhempien ajatukset synnytyksestä.

Peruspaketin hinta 990€. Vanhoille asiakkaille oma hinta. 

Kotisynnytysdoulaus vuonna 2017 kulukorvauksella. Kotisynnytysdoulauksen sisältö on hetipaketin kaltainen. Tapaamiset ennen ja jälkeen synnytyksen veloitetaan tuntihinnaston mukaan, mutta synnytyksessä mukana olosta veloitan ainoastaan minulle aiheutuneet matkakulut ja mahdolliset tulonmenetykset.  

Synnytysdoulaus - kevennetyt paketit

Pikapakettiin sisältyy yksi tapaaminen ennen synnytystä ja doulan jatkuva tuki synnytyksen aikana, tämä paketti ei sisällä päivystystä. Jatkuva tuki synnytyksen aikana on mahdollista myös lyhyemmällä varoitusajalla. Muutoin doulan toiminta noudattaa yllä olevia periaatteita.

Pikapaketin hinta 450 €. 

Hetipaketti on paketeista kevyin ja sisältää doulan tuen synnytyksessä. Tämä paketti ei sisällä tapaamisia eikä päivystystä ja doula saapuukin synnytykseen mikäli on synnytyksen hetkellä vapaa. Perhe ottaa pienen riskin siitä, ettei doula pääse mukaan synnytykseen. Hetipakettiin voi ostaa erikseen päivystysviikkoja, jolloin doula on täydessä valmiudessa. 

Hetipaketin hinta on 350 €.

Raskausajan ja synnytyksen jälkeinen doulaus 

Raskauspaketti on odotusajan doulauksen paketti, johon kuuluu kaksi tapaamista perheen kotona. Tapaamisten sisältö muokkautuu perheen toiveiden mukaan ja voi sisältää synnytysvalmennusta synnytyksen fysiologiasta, luonnollisista kivunlievityskeinoista, henkisten voimavarojen käyttöönotosta tai aiempien synnytyskokemusten purkua ja valmistautumista uuteen synnytykseen. Pakettiin kuuluu sähköpostituki raskausaikana ja synnytyksen jälkeen, halutessasi voit ostaa lisäksi puhelintuen synnytyksen ajaksi, jolloin voit saada doulalta vinkkejä ja neuvoja esimerkiksi hitaaasti alkavan synnytyksen kulkuun tai pelon kohtaamiseen. Synnytyksen jälkeen doula tulee perheen kotiin, jossa käydään läpi synnytyskokemus ja halutessasi saat imetysohjausta. 

Raskauspaketin hinta on 350 €.

Synnytyksen jälkeen doula saapuu kotiin tai sairaalan osastolle tukemaan äitiä imetyksessä ja vauvanhoidossa. Doula voi valmistaa äidille ruokaa tai tehdä kevyitä kotitöitä äidin keskittyessä vauvaan. Tämä palvelu saatavilla doulapalvelun asiakkaille.

2x3h 225 euroa

2h 95 euroa

3h 120 euroa

2x2h 180 euroa

2x3h 225 euroa

Doulan työhön liittyvät koulutukset

Ammattidoulana käytän työni kehittämiseen huomattavasti aikaa, koska haluan tarjota asiakkaille parasta mahdollista tukea synnytysmatkalla. Ylläpidän ammattitaitoani muun muassa osallistumalla työtäni tukeviin koulutuksiin. Olen osallistunut koulutuksiin Suomessa ja ulkomailla, tulevana vuonna koulutuskalenterissa on jo varattuna koulutuksia pääkaupunkiseudulle, Englantiin ja Yhdysvaltoihin. 

Vuosien varrella kertynyt tietotaito antaakin doulattavalle perheelle parhaan mahdollisen tuen ja ammattitaidon äidin kehonhuollon, synnytykseen valmistautumisen tiedollisesti, taidollisesti ja henkisesti, synnytyksen ja syntymän aikaisen henkisen ja fyysisen tuen, tuen vauvan hoitoon, imetyksen alkuun ja synnytyksestä toipumiseen. Kiinalaisen lääketieteen peruskoulutus sekä hierontakoulutus tuovat mukanaan tietoa kehon toiminnasta ja näin minulla doulanasi on vankka tietotaito auttaa monissa eteen tulevissa tilanteissa raskausaikana, synnytyksen edetessä sekä vauva-ajan ensiviikkoina.

 

Happiest baby -itkuisen vauvan rauhoittelumenetelmä, TAMK

Loving the mother Advanced doula training; Giuditta Tornetta, Nicola Goodall ja Ibu Robin Lim

Vesisynnytysseminaari, Suomen kätilöliitto, Cornelia Enning

Spinning babies ja lantio synnytyksessä, Oslo Jennifer Walker

Imetyksen erityistilanteet, Leena Kaunisto Mammae

Hengitys synnytyksessä, Malla Rautaparta

Istukkakoulutus, Riitta Jääskeläinen

Rebozo työpaja, Mirjam De Keijzer ja Thea Van Tuijl

From trauma to triumph, Penny Simkin(CD DONA) Helsinki 

Imetysohjaajakoulutus(WHO), Mammae Leena Kaunisto ja Nina Mäkilä

Massage and shiatsu in maternity care, pregnancy and postpartum, Bristol WellMother Suzanne Yates

Spinnings babies, Amsterdam Gail Tully

Imetystiedon peruskurssi, Imetyksen Tuki Ry

Doulakan sertifiointikoulutus, yhdessä peruskurssin kanssa 250 tunnin doulakoulutus kokonaisuus

Akupainannan jatkokurssi, Oksitosiinityöpaja ja Guashakoulutus, Anu Lampinen

Dona International doulakoulutus, Ann Grauer

Koliikkivauvanhoito refleksologialla, MedikaNova Anna-Kaarina Lind

Synnytyslaulukurssit 2013 ja 2014, Hilkka-Liisa Vuori

Doulakan peruskurssi, Veera Gindonis

Vauvahieronnanohjaajakoulutus, Organic Spirit Terhi Elo

Raskaushierontakoulutus, Organic Spirit Terhi Elo

Acupuncture in pregnancy and childbirth, Brighton Debra Betts

Tampereen Napapiirin doulakoulutus, Tiina Oksanen

 

Sertifioitu synnytysdoula(Doulakka)
Imetysohjaaja(WHO

Toteutus: VÄRIKÄS